Scaune de relaxare

Banner

Fie ca vii acasa obosit dupa o zi istovitoare de munca sau fie vrei pur si simplu sa te relaxezi, sa urmaresti un film, sa scapi de stresul zilnic, cu siguranta ai nevoie de un scaun de relaxare comercializat de firma noastra.

Calitatea materialelor din care sunt confectionate si confortul pe care vi-l ofera, va creeaza cu adevarat o atmosfera relaxanta la care visati cu ochii deschisi.

"Scaune Relaxare"

Scaun pentru relaxare 218, rotativ, tapitat in piele ecologica, cu posibilitatea reglarii pe inaltime, disponibil in 5 culori.

"Scaune Relaxare Reglabile"

Scaun pentru relaxare 400, rotativ, reglabil pe inaltime, tapitat in piele ecologica, disponibil in 2 culori, ideal pentru cluburi si cafenele.

"Scaun Balansoar"

Scaun 412, tip balansoar, cu cadru solid din otel crom, tapitat in piele ecologica de culoare portocalie, foarte comod si relaxant.

Pret: 398 lei.  Pret: 331 lei.  Nu se mai fabrica

"Scaune pentru Relaxare"

Scaun 221 pentru relaxare, tapitat in piele ecologica, prevazut cu mecanism de ridicare/coborare, disponibil in 5 culori.

"Scaune pentru Relaxare"

Scaun pentru relaxare 406, cu brate evazate, rotativ si reglabil pe inaltime, tapitat in piele ecologica,  disponibil in 2 culori.

Pret: 699 lei.  Pret: 370 lei.