pat rabatabil cu canapea

Banner

Dormitor pentru copii, avand inclus un pat rabatabil cu canapea, ce  ofera un spatiu imens de joaca pentru copii dumneavoastra, chiar daca camera nu este suficient de incapatoare.

Patul rabatabil functioneaza pe un mecanism spaniol, format dintr-o somiera metalica special adaptata, prevazuta cu lamele din fag arcuit, ce ofera posibilitatea saltelei sa respire si sa corecteze pozitia coloanei vertebrale in timpul somnului.

Marele avantaj al acestui mecanism este ca in pozitia complet deschis, pistoanele sunt comprimate total, dezvoltand astfel o putere maxima in momentul inchiderii (ridicarii patului), preluand o mare parte din greutatea lui, usurandu-va astfel considerabil munca.

Usile (false) ale patului rabatabil sunt confectionate din mdf infoliat, culorile: iasomie, papaya si caramiziu. Fronturile reprezinta 3 personaje din desene animate si anume: Donald, Bugs Bunny si Fulger Mcqueen.

Salteaua este superortopedica, pe o structura de arcuri bitron conice de tip Bonell cu 5 inele, cu 2 fete, vara/iarna, avand straturi de bumbac pentru vara ce absorb transpiratia si straturi de lana  pentru iarna, pentru izolare termica. Dimensiunea saltelei este de 2000 x 1400 mm si a fost achizitionata de la firma noastra.

Canapeaua se executa la comanda, pe culori preferentiale.

Intreg mobilierul a fost montat in orasul Bacau.