paturi rabatabile cu canapea

Banner

Mobilier dormitor la comanda, cu pat rabatabil prevazut cu canapea, executat in orasul Medias. Patul rabatabil este executat din pal dublu, de 36 mm grosime, culorile arin albastru inchis si fag deschis.

Pentru o manevrare usoara, dimensiunile saltelei nu trebuie sa depaseasca 1400 mm latime. Patul se poate executa si la 1600 mm latime, dar veti depune un efort considerabil in momentul ridicarii lui la perete.

Mecanismul patului rabatabil este format dintr-o somiera metalica special adaptata, prevazuta cu lamele arcuite din fag multistratificat ce va protejeaza salteaua, oferindu-i o perioada de viata mai indelungata.

Deasemenea, picioarele sunt stabile si usor de manevrat datorita profilului transversal ce le uneste.

In momentul unei comenzi, pe langa lungimea si latimea saltelei va trebui sa ne comunicati  grosimea si greutatea ei.

Rafturile din interiorul patului se confectioneaza la o anumita adancime in functie de grosimea saltelei, rolul lor fiind de a stopa miscarea  saltelei catre perete in momentul inchiderii patului. Desemenea, rafturile au rolul si de depozitare.

Atat patul rabatabil cat si canapeaua se executa pe comanda in orice culoare disponibila.

Salteaua este superortopedica si a fost achizitionata de la firma noastra.

Aceasta solutie ingenioasa pe care v-o oferim, combinatia inte pat si canapea, se preteaza spatiilor inguste si nu numai, optimizandu-va la maxim spatiul disponibil, asigurandu-va totodata un confort sporit.