pat rabatabil in piatra neamt

Banner

Mobilier dormitor cu pat rabatabil confectionat din pal melaminat dublu, de 36 mm grosime, culoarea cires balaton, avand canturi abs de 2 mm.

Patul rabatabil este actionat de un mecanism de provenienta spaniola, format dintr-o somiera metalica confectionata din profil metalic de 30x 30 mm cu 1,5 mm grosime. In aceasta somiera se introduc lamele arcuite din fag stratificat ce-i ofera saltelei un maxim de confort si permitand circulatia aerului dedesubt.

Intreg mecanismul este actionat de un set de pistoane (in nr de 2) de provenienta spaniola. Avantajul folosirii acestor pistoane este acela ca in momentul rabatarii patului spre perete (ridicarea lui), pistoanele sunt complet comprimate, dezvoltand astfel o putere maxima, preluand din greutatea patului, implicit usurandu-va munca.

Salteaua super ortopedica a fost achizitionata de la firma noastra, este pe baza de arcuri bitronconice de tip Bonell, cu 5 inele, prezinta  2 fete vara/iarna, fata de vara avand strat de bumbac pentru absorbtita transpiratiei, iar cea de iarna, lana, pentru mentinerea caldurii. Dimensiunea saltelei este de 2000 x 1600 mm.

Mobilierul a fost executat in orasul Piatra Neamt.