dormitor cu pat rabatabil

Banner

Mobilier pentru dormitor, cu pat rabatabil incorporat, executat din pal melaminat, culoarea orange, de 18 si 36 mm grosime si canturi abs de 0,4 si 2 mm grosime.

Ansamblul de mobilier este format dintr-un pat rabatabil si un dulap in 2 usi pentru depozitarea hainelor.

Patul rabatabil are o saltea de dimensiunile 200 x 160 cm. Salteaua este pe arcuri, super ortopedica, cu fata vara/iarna si este comercializata de firma noastra.

Mecanismul patului este format dintr-o somiera metalica vopsita in camp electrostatic, cu lamele arcuite din fag stratificat, ce au fost in prealabil fierte si unse cu ulei de in pentru a capata elasticitate. Avantajul somierei este acela ca permite saltelei sa respire, un lucru foarte important in ziua de astazi, datorita faptului ca aproape in fiecare locuinta exista condens,  ce actioneaza asupra saltelei, detriorand-o, formandu-se astfel mucegaiul. Somiera este special conceputa si adaptata manevrarii patului rabatabil. Mecanismul patutui rabatabil este actionat de un set de pistoane de provenienta spaniola, facand patul sa fie manevrat cu o mare usurinta.

Un dormitor de apartament de dimensiuni reduse in care va puteti simti in largul dumneavoastra si dormi linistiti in acelasi timp.

Intreg mobilierul a fost montat in orasul Bacau.