Bucatarie pe comanda din mdf

Banner

Mobilier de bucatarie executat la comanda din pal melaminat pentru interioare si fronturi din mdf infoliat, culoarea salcam, modelul venice.

S-au folosit urmatoarele componente: pal melaminat, mesteacan alb, pentru interioare, usi din mdf infoliat cu frezari interioare, balamale cu amorticare Clip, marca Blum, Austria, glisiere Innotech, marca Hettich, Germania, scurgator de vase, marca FGV, Italia, manere rustice,  inaltator blat din aluminiu, plinta picioare acoperita cu aluminiu, blat termorezistent de 4 cm grosime, culoarea Stejar Moorland.

Ca accesoriu am creat o masa cu suport din lemn masiv, culoarea palisandru, cu picioare patrate de 7 cm grosime, blatul fiind tot termorezistent, culoarea Stejar Moorland.

Intregul mobilier a fost cantuit cu canturi abs de 0,4 si 2 mm grosime.

O bucatarie de apartament, cu aspect modern,  lucrata la cele mai inalte standarde, cu feronerie de foarte buna calitate,  ce o face sa fie rezistenta la caldura, socuri si intrebuintarea zilnica.

De asemenea clientul a achizitionat de la noi hota telescopica Beko, chiuveta anticalcar Pyramis cu garantie 30 ani si bateria “Sereno”, avand garantie 5 ani.