bucatarie mdf rosu Bacau

Banner

Bucatarie la comanda, complet utilata,  executata in orasul Bacau, din pal melaminat, alb la interior si fronturi din mdf rosu lucios.

Batul de bucatarie, alb granulat, este termorezistent si are o grosime de 4 cm. Balamalele prevazute cu amortizare sunt marca Solido, Germania, iar glisierele metabox cu amortizare, marca Blum, Austria.

Orice mobilier de bucatarie se executa pe picioare reglabile, de preferinta acoperite cu plinta, pentru a impiedica mizeria sa se depuna sub corpuri. Rolul picioarelor este de a regla intregul ansamblul de mobilier pe un plan drept, deoarece aproape in orice locuinta nu exista terenuri perfect drepte.

Toate electrocasnicele au fost achizitionate de la firma noastra: Aragaz Zanussi cu grill si rotisor, hota telescopica Gorenje, capacitate de absorbtie 440 cm cubi, masina de spalat rufe Samsung cu capacitate de 7,5 kg in cuva, frigider Samsung, chiuveta anticalcar Pyramis, garantie 30 de ani si baterie Pyramis, garantie 5 ani.

De asemenea clientului i-am oferit 4 scaune CANDY, de culoare alba ce se potrivesc perfect cu ambientul bucatariei.

Aceasta bucatarie o catalogam ca fiind una moderna, stralucitoare, cu materiale si feronerie de calitate, ce o face sa fie rezistenta atat la caldura si socuri, cat  si la intrebuintarea zilnica.